مقالات

بهترین دوربین‌های بدون آینه 2023

بهترین دوربین‌های بدون آینه 2023

دوربین‌های بدون آینه یا Mirrorless، از انواع دوربین‌های پرفروش در بازار هستند که بر خلاف دوربین‌های DSLR، فاقد آینه و نمایاب اپتیکال یا نوری هستند. در سال‌های اخیر این دوربین‌ها پیشرفت زیادی کرده‌اند و مورد توجه بسیاری از عکاسان و تصویربرداران قرار گرفته‌اند. چرا که دوربین‌های میرورلس از اندازه جمع و جور و عملکرد عالی برخوردار هستند و امکان انتخاب و نصب گسترده‌ای از لنزها بر روی آنها وجود دارد. دوربین‌های Mirrorless همچون سایر دوربین‌ها از مدل‌های مقدماتی تا پیشرفته و حرفه‌ای برخوردار هستند و هر فردی میتواند بر اساس سبک و سطح عکاسی خود به انتخاب و خرید یکی از آنها بپردازد.
بهترین دوربین بدون آینه، از نظر هر فردی متفاوت است. برخی افراد تنها بر روی مشخصات و امکانات دوربین توجه دارند و به دنبال بهترین دوربین میرورلس از این نظر می‌باشند. برخی هم تنها به دنبال دوربینی هستند که بتوانند عکاسی را با آن شروع نمایند. با این حال برای اینکه بتوان بهترین دوربین بدون آینه را برای خود خریداری کرد، باید به موارد زیادی توجه شود. در این مطلب قصد داریم به بررسی موارد مهم در زمان انتخاب و خرید دوربین‌های میرورلس بپردازیم و با بهترین دوربین‌های بدون آینه در سال 2023 آشنا شویم.

آشنایی با انواع سنسور دوربین‌های موجود در بازار

یکی از مواردی که در هنگام خرید دوربین باید به آن توجه داشته باشید، اندازه سنسور است. در اینجا به قطع‌های متداول از سنسورهای دوربین‌های موجود در بازار اشاره می‌کنیم.
– سنسور میکرو چهار سوم: این سنسور کوچکترین سنسور است که در برخی از دوربین‌ها به کار برده می‌شود. کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین‌های دارای سنسور میکرو چهار سوم، همچون تصاویر ثبت شده با دوربین‌های دارای سنسور APS-C است. دوربین‌هایی که از این سنسور برخوردار هستند، از ابعاد کوچک و قیمت مناسبی برخوردار می‌باشند.
– سنسور APS-C: دوربین‌ها دارای سنسور APS-C، از تعادل خوبی بین کیفیت و قیمت برخوردار هستند. ابعاد این سنسور تقریبا دو برابر سنسورهای میکرو چهار سوم است. از جمله دوربین‌های مطرح بازار با سنسور APS-C، میتوان به دوربین‌های کانن EOS R7 و EOS R10 اشاره کرد.
– سنسور فول فریم: این سنسور تقریبا دو برابر سنسورهای APS-C هستند. کیفیت تصاویر ثبت شده با آنها هم بسیار بالا است. با این حال دوربین‌های دارای سنسور فول فریم، از وزن بیشتر، اندازه بزرگتر و همچنین قیمت بالاتری برخوردار هستند.
– سنسور مدیوم فرمت: ابعاد این دسته از سنسورها، نسبت به تمام سنسورهای اشاره شده بیشتر است. دوربین‌های کمی در بازار وجود دارند که دارای سنسور مدیوم فرمت هستند و اغلب دارای سنسور APS-C یا فول فریم می‌باشند.

بهترین دوربین های بدون آینه در سال 2023

 

بهترین دوربین‌های بدون آینه 2023

 

حال که با دوربین‌های بدون آینه و انواع سنسور آشنا شدیم، بهتر است به بررسی چند مورد از بهترین دوربین‌های میرورلس در سال 2023 بپردازیم.

1. دوربین Nikon Z9

دوربین Nikon Z9 یکی از بهترین دوربین‌های حرفه‌ای میرورلس از شرکت نیکون است که از سنسور فول فریم 45.7 مگاپیکسل برخوردار می‌باشد. این دوربین جزو دوربین‌های بسیار حرفه‌ای است و عملکرد بسیار خوبی در فیلمبرداری دارد. به طوری که گفته شده است دوربین نیکون Z9 از دوربین کانن R3عملکرد بهتری در فیلمبرداری دارد. با این دوربین میتوان با رزولوشن 8K با سرعت‌های 30 و 60 فریم بر ثانیه به فیلمبرداری پرداخت که محدودیت فیلمبرداری در این حالات، 2 ساعت است. از طرفی نیکون در دوربین Nikon Z9 خود به حذف کامل شاتر الکترونیکی پرداخته است. برای همین امکان عکاسی با سرعت 120 فریم بر ثانیه با این دوربین وجود دارد. حداکثر سرعت شاتر در آن هم 1.32000 است که این میزان برای عکاسی ورزشی و عکاسی از پرندگان و سوژه‌های متحرک بسیار ایده‌آل است.
دوربین Nikon Z9 از تکنولوژی Deep Learning AF برخوردار است و مجهز به سیستم فوکوس خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌باشد. تکنولوژی Deep Learning AF، دوربین را قادر به تشخیص 9 مورد یعنی چشم انسان، صورت، سر، بالاتنه، سر و بدن حیوانات، خودرو، هواپیما، قطار و موتورسیکلت کرده است. تعداد نقاط فوکوس دوربین 492 نقطه است و از این نظر با دوربین نیکون Z7 II یکسان می‌باشد. خوب است بدانید دوربین نیکون Z9 از دوربین‌های Sony A1 و Canon EOS R3 بسیار ارزانتر است و قابلیت‌های پیشرفته‌ای دارد.

2. دوربین Sony A7 IV

دوربین Sony A7 IV یک دوربین هیبریدی واقعا مدرن است. این دوربین برای مبتدیان مناسب نبوده و بیشتر برای افراد حرفه‌ای توصیه می‌شود. با این حال افرادی که به دنبال یکی از بهترین دوربین‌های میرورلس سونی برای عکاسی و فیلمبرداری هستند، دوربین Sony A7 IV گزینه خوبی برایشان است. این دوربین ترکیبی از سرعت، وضوح و فیلمبرداری 4K است و حافظه بافر بالایی برای عکاسی پیاپی دارد. سنسور دوربین از نوع فول فریم 33 مگاپیکسلی است و با نور پس زمینه و پردازشگر Bionz XR، قادر به ثبت تصاویر با کیفیت فوق العاده بالا حتی در شرایط کم نور می‌باشد. سنسور 33 مگاپیکسلی دوربین فراتر از یک سنسور معمولی است و تمام عکس‌ها را با جزئیات بالا و رنگ‌های واضح به ثبت می‌رساند.
سیستم فوکوس خودکار دوربین سونی A7 IV از نوع هیبریدی است و تقریبا 94 درصد تصویر مورد نظر برای عکاسی را پوشش می‌دهد. این سیستم از قابلیت فوکوس خودکار بر روی چشم انسان، حیوانات و پرندگان برخوردار است و میتواند سوژه را در زمان عکاسی و فیلمبرداری به خوبی ردیابی نماید.

3. دوربین Canon EOS R7

 

دوربین Canon EOS R7

 

دوربین Canon EOS R7 بهترین دوربین بدون آینه کامپکت کانن است که از سنسور APS-C 32.5 مگاپیکسل برخوردار است. این دوربین نسبت به قیمتی که دارد، بسیار قدرتمند است و نیاز بسیاری از عکاسان به خصوص عکاسان حیات وحش و عکاسان ورزشی را به خوبی برطرف می‌نماید. چرا که با این دوربین امکان عکاسی پشت سر هم 15 فریم در ثانیه وجود دارد.
دوربین Canon EOS R7 از هندلینگ راحت، جدیدترین سیستم فوکوس خودکار ردیابی سوژه کانن و اسلات کارت دوگانه UHS-II برخوردار است. تمام این موارد باعث شده تا این دوربین به یکی از دوربین‌های حرفه‌ای سری EOS R کانن تبدیل شود و طرفداران زیادی پیدا کند. با این حال یکی از محدودیت‌های که این دوربین دارد، مربوط به لنزهای آن است. کانن تاکنون تنها دو لنز اصلی برای سنسور APS-C R7 ارائه کرده است. با این حال میتوان لنزهای RF موجود را بر روی آن نصب کرد.

4. دوربین Nikon Z6 II

یکی دیگر از بهترین دوربین‌های بدون آینه از برند نیکون، دوربین Nikon Z6 II است. این دوربین از سنسور فول فریم با رزولوشن 24.5 مگاپیکسل برخوردار است و از سرعت بالا، عملکرد عالی و انعطاف‌پذیری خوبی برخوردار می‌باشد. نیکون در این دوربین‌ از آپدیت‌های زیادی نسبت به نسل قبل استفاده کرده است. اما کماکان دوربین Z6 II از همان فرم ظاهری قبلی برخوردار است و کیفیت تصویربرداری آن همچون نسل قبل می‌باشد. در کنار سنسور فول فریم شاهد یک پردازنده دوگانه Expeed 6 هستیم که امکان عکاسی پیاپی با سرعت 14 فریم بر ثانیه در حالت فوکوس خودکار تک نقطه‌ای و سرعت 12 فریم بر ثانیه در سایر حالات فوکوس را فراهم کرده است. ترکیب سنسور و پردازنده Expeed 6 در این دوربین باعث شده تا بتوان با آن به فیلمبرداری با رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه پرداخت. همچنین این سرعت در رزولوشن 1080p به 120 فریم بر ثانیه می‌رسد.

5. دوربین Fujifilm X-T5

از بهترین دوربین‌های بدون آینه از برند فوجی فیلم، میتوان به دوربین Fujifilm X-T5 اشاره کرد. این دوربین از سنسور APS-C 40 مگاپیکسلی برخوردار است و قادر به ثبت تصاویر خیره کننده‌ای می‌باشد. دوربین X-T5 قادر است به ‌صورت داخلی با رزولوشن 6.2K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه در حالت 4:2:2 و ۱۰ بیتی به فیلمبرداری بپردازد. در رابطه با سیستم فوکوس خودکار دوربین باید اشاره کنیم که دوربین Fujifilm X-T5 مجهز به سیستم فوکوس خودکار هوشمند هیبریدی 425 نقطه‌ای است. این سیستم فوکوس از 425 نقطه تشخیص فاز برخوردار است و تا شرایط نوری EV 7- عملکرد پاسخگویی به همراه دارد. در داخل دوربین هم از لرزشگیر داخلی IBIS استفاده شده است تا لرزش‌های ناخواسته دست به حداقل برسد و از کاهش کیفیت تصاویر جلوگیری گردد.

6. دوربین Panasonic Lumix S5 II

دوربین Panasonic Lumix S5 II از بهترین دوربین‌های هیبریدی فول فریم برای ضبط ویدیو است. این دوربین از طراحی جمع و جور و کامپکتی برخوردار است و همچون نسل قبلی خود بسیار مستحکم و در عین حال راحت و خوش دست می‌باشد. S5 II اولین دوربین بدون آینه پاناسونیک با فوکوس خودکار تشخیص فاز برای فیلمبرداری است. از طرفی پاناسونیک در این دوربین سیستم لرزشگیر خود را بهبود بخشیده است تا عکاسان بتوانند در زمان عکاسی دستی نیز به ثبت تصاویر و ویدیوهای واضح و پایداری بپردازند.

خرید بهترین دوربین‌های بدون آینه از آوا کم

 

خرید بهترین دوربین‌های بدون آینه از آوا کم

 

در صورتی که به دنبال یک مرکز معتبر جهت خرید بهترین دوربین بدون آینه هستید، میتوانید از فروشگاه آوا کم اقدام نمایید و دوربین مورد نظر خود را به راحتی خریداری نمایید. تمام دوربین‌های اشاره شده در متن در فروشگاه موجود هستند و با قیمت مناسب و همراه با گارانتی به مشتریان عرضه می‌شوند. برای خرید دوربین از فروشگاه آوا کم میتوانید هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری و آنلاین اقدام نمایید.

جمع بندی

در این مطلب با چند مورد از بهترین دوربین‌های بدون آینه در سال 2023 آشنا شدیم. شما میتوانید بسته به سبک عکاسی و همچنین بودجه خود یکی از این دوربین‌ها را انتخاب نمایید و از آن برای عکسبرداری یا فیلمبرداری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *